Доступність посилання

ТОП новини

У Києві Партія регіонів проводить марш до роковин звільнення від фашистських загарбників


Сьогодні вранці на площі Слави столиці стартував Всеукраїнський меморіальний марш, присвячений 69-им роковинам звільнення України від фашистських загарбників. Як повідомили у прес-службі Партії регіонів, за попередніми підрахунками, участь у меморіальному марші мають взяти більш як 20 тисяч людей.

Колона рухалася в бік Європейської площі, де пройде святковий мітинг-концерт. На чолі колони йдуть перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак, заступник голови Партії регіонів Андрій Клюєв, перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов, а також народні депутати від Партії регіонів.

Учасники маршу несуть у руках державні прапори, прапори Партії регіонів, таблички з назвами і датами населених пунктів, які в 1943-44 роках звільнила Червона армія, а також транспаранти з гаслами «Я пам’ятаю! Я пишаюся!», «Честь і слава ветеранам!», «Не дамо переписати історію!», «Фашизм не пройде! До Європи – без фашистів!».

Раніше ЗМІ повідомляли про пошук в соцмережах потенційних учасників акцій за гроші.
XS
SM
MD
LG