Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську протестували проти злиднів


Близько двох десятків людей пікетували сьогодні Дніпропетровську міську раду, протестуючи проти злиднів. Організаторами акції виступила Дніпропетровська обласна організація ВО «Батьківщина», яку очолює тітка Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна.

Учасники акції висували свої вимоги до влади щодо виплати заборгованостей перед матерями-одиначками, а також декретних виплат і виплат на дітей.

У руках вони тримали плакати з написами «Пакращення» зжерло наші зарплати і пенсії!», «Перемогли німецьких – переможемо й донецьких!». Учасники акції тарабанили ложками об порожні каструлі, а також торохкотіли горохом, набраним у пластикові пляшки, «наочно демонструючи зубожіння українського народу».

При цьому мітингувальники не володіли точною інформацією про загальні суми заборгованостей з виплат матерям-одиначкам та родинам з дітьми в Дніпропетровській області. За словами голови обласної організації ВО «Батьківщина» Антоніни Ульяхіної, на жоден запит, який вони направляли до органів влади та Держказначейства, відповідь не отримали.
XS
SM
MD
LG