Доступність посилання

ТОП новини

Комуністи критикували ЄС і владу в центрі Києва


Комуністи в центрі Києва святкують річницю революції
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:11 0:00
Євроінтеграцією українська влада намагається прикрити свої провали в економіці. Про це заявив лідер Компартії України Петро Симоненко під час мітингу на Європейській площі Києва з нагоди 96-ї річниці Жовтневої революції.

Він застеріг від підписання угоди про асоціацію з ЄС, яка, за його словами, не є гарантією процвітання України. «Цим політики намагаються прикрити свої провали в економіці», – сказав Симоненко.

За його словами, «трудовий клас в Європі – це об’єкт експлуатації». Симоненко також заявив, що за євроінтеграцією України приховуються геополітичні інтереси США, для яких Україна потрібна «для дешевої сировини та як ринок збуту продукції».

Крім цього лідер КПУ назвав спроби заборонити Компартію свідченням того, що «капітал боїться напруги в суспільстві».

Учасники комуністичного мітингу вимагали від влади скасувати пенсійну і медичну реформи, не допустити ухвалення нового Трудового кодексу, зупинити продаж землі, забезпечити проведення референдуму за народною ініціативою для зміни зовнішньополітичного курсу України.

Комуністи сьогодні вранці пройшли маршем Хрещатиком від пам’ятника Леніну на Бессарабській площі до Європейської площі, де провели мітинг.

Через акцію частково перекривали рух транспорту.
XS
SM
MD
LG