Доступність посилання

ТОП новини

У Рибака тривають консультації щодо Тимошенко


Голова Верховної Ради України Володимир Рибак
Голова Верховної Ради України Володимир Рибак
Одразу після початку засідання Верховної Ради України її голова Володимир Рибак запросив керівників парламентських фракцій до свого кабінету для проведення консультацій.

У сесійній залі від початку засідання були присутні члени моніторингової місії Європейського парламенту Пет Кокс та Александр Квасневський, які в четвер визначили середу наступного тижня за крайній термін для ухвалення пакета законів, необхідних для підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Тим часом, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що регіонали визначаться щодо голосування з приводу лікування Юлії Тимошенко за кордоном лише після напрацювання матеріалів робочою групою, яку створено профільним комітетом Верховної Ради.

Єфремов наголосив, що його фракція готова проголосувати «за закон про прокуратуру, за виборче законодавство, і коли робоча група, яку створено в комітеті, щодо лікування Тимошенко за кордоном підготує відповідні матеріали – ми готові розглянути їх».

Єфремов стверджує, що опозиція не готова голосувати за закон про прокуратуру, виборче законодавство, а вимагає голосувати в першу чергу «за звільнення Тимошенко».
XS
SM
MD
LG