Доступність посилання

ТОП новини

Суд відпустив Власенка під заставу і дозволив відвідувати Тимошенко


Сергій Власенко
Сергій Власенко
Печерський райсуд Києва обрав захиснику екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергію Власенку запобіжний захід у вигляді застави в сумі 22 тисячі 940 гривень і дозволив приїжджати до Харкова до Тимошенко. Таке рішення суд ухвалив, розглянувши клопотання Генпрокуратури.

Також, за рішенням суду, Власенко зобов’язаний протягом двох місяців щопонеділка і щочетверга вранці приїжджати до головного слідчого управління Генпрокуратури і відмічатися.

Суд зобов’язав Власенка здати слідчому Генпрокуратури на зберігання свій закордонний паспорт й інші документи, які можуть надати йому можливість виїзду за кордон.

Крім того, захисникові Тимошенко заборонено залишати територію Києва, за винятком виїзду до Харкова для виконання ним функцій захисника Юлії Тимошенко.

Вчора ГПУ вручила Власенкові повідомлення про підозру в завданні тілесних ушкоджень його екс-дружині Наталії Окунській. Генпрокуратура також призначила повторні допити захисника Тимошенко, зокрема і на сьогодні.

Як заявив Власенко, справа, в якій його підозрюють, є «повною фальсифікацією і повною нісенітницею». За його словами, події, через які він зараз переслідується, відбувалися ще 5 років тому.
XS
SM
MD
LG