Доступність посилання

ТОП новини

Тягнибок: влада торгується з Європою і Москвою в питанні Тимошенко


Парламентська більшість і президент не мають політичної волі для вирішення питання про лікування Тимошенко за кордоном, тому що влада нині торгується з Європою і Москвою. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявив голова фракції «Свобода» Олег Тягнибок.

«Влада ще торгується, торгується з Європою і Москвою. Ми ж не знаємо, про що президент України Янукович говорив у Сочі з Путіним. Ми не знаємо наслідків цих перемовин – хто, що кому обіцяв. Ми не знаємо, які перемовини сьогодні ідуть у керівництва держави з Європейським союзом», – сказав народний депутат.

Тягнибок відкинув звинувачення більшості в тому, що це опозиція не хоче вирішити питання Тимошенко і сама затягує процес.

«Справа не в тому, що ми уперлися в якісь питання і юридичне формулювання. Будь-який законопроект готова підтримати опозиція. Зрештою, ми підтвердили це минулого разу, коли проголосували за закон про прокуратуру і про вибори, які є дуже поганими законами. Але заради євроінтеграційних кроків ми пішли на це голосування», – сказав Тягнибок.

За словами депутата, більшість не готова зараз ухвалювати рішення без згоди «згори», політичної волі і безпосередньої вказівки президента.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак вже закрив позачергове засідання парламенту, оголосивши, що документи, які мали розглядати народні депутати, не готові.
XS
SM
MD
LG