Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську Луценкові вимкнули світло


(архівне фото)
(архівне фото)
У Будинку вчених у Дніпропетровську, де Юрій Луценко мав намір зустрітися з громадськістю і провести круглий стіл на тему євроінтеграції України, йому відмовили у вже орендованому і оплаченому приміщенні й заявили, що там вимкнене світло, повідомив сьогодні сам колишній міністр внутрішніх справ, а нині лідер ініціативи «Третя українська республіка» на прес-конференції у цьому місті.

За його словами, зустріч усе одно відбудеться в іншому місці, а перед тими, хто чекатиме під Будинком учених, він вибачиться особисто.

Як заявляв Юрій Луценко у Дніпропетровську, на його думку, підписання угоди про асоціацію між Україною і ЄС на Вільнюському саміті «зірване на 90 відсотків» через дії президента Віктора Януковича.

Він також повідомив, що планує завтра відвідати ув’язнену колишнього прем’єра Юлію Тимошенко і, зокрема, обговорити з нею кандидатуру єдиного висуванця від опозиції на виборах президента у 2015 році.

Надання Тимошенко можливості вийти з-під варти для лікування за кордоном на тих чи інших умовах є однією з фактичних вимог Євросоюзу для підписання з Україною угоди про асоціацію на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі наприкінці місяця.
XS
SM
MD
LG