Доступність посилання

ТОП новини

Мітингувальники: «Нам соромно за наших політиків»


У Києві комітети Верховної Ради пікетувати з вимогою ухвалення євроінтеграційних законопроектів. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, учасники акції тримали в руках дитячі малюнки на тему євроінтеграції.

Близько 20 активістів руху «Ми – європейці» закликали депутатів включити до порядку денного законопроект «Про прокуратуру (3541), «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства з питань проведення виборів» (3396) і будь-який законопроект, який дозволить лікувати Юлію Тимошенко за кордоном. Сьогодні на погоджувальній раді парламентарі мають узгодити розгляд цих законопроектів.

«Нам соромно за наших політиків та поведінку, яку вони демонструють під час переговорного процесу та виконання домовленостей. Переконані, що українське суспільство дасть належну оцінку їх діям під час наступних виборів», – йдеться у заяві організаторів акції.

Після проведення пікету учасники акції передали листа зі зверненням до Представництва ЄС в Україні.

Верховна Рада завтра планує розглянути законопроекти про лікування Тимошенко за кордоном. Це передбачає порядок денний. Вирішення питання Тимошенко є одним із ключових для підписання угоди про асоціацію Україна-ЄС на саміті у Вільнюсі 28-29 листопада.
XS
SM
MD
LG