Доступність посилання

ТОП новини

Через ультиматум США і ЄС ми маємо голосувати за лікування Тимошенко – регіонал


Ярослав Сухий
Ярослав Сухий
Фракція Партії регіонів готова проголосувати за законопроект, який передбачає лікування в’язнів, зокрема і екс-прем’єра Юлії Тимошенко, оскільки це є умовою для підписання угоди про асоціацію з ЄС. Про це Радіо Свобода заявив регіонал Ярослав Сухий.

«Якщо це ультиматум США і ЄС – то ми не така сильна країна, щоб ігнорувати. Партія регіонів готова голосувати євроінтеграційні закони, але для цього їх мали винести на порядок денний. Опозиція не дала цього зробити. Що до закону про лікування Тимошенко – на фракції говорили, що нині погоджуються позиції», – сказав Сухий.

Спікер Володимир Рибак після наради голів фракцій повідомив, що парламент почне свою роботу в четвер, 21 листопада, з розгляду євроінтеграційних законопроектів.

Сьогодні на засіданні парламенту депутати не підтримали порядок денний на 19-22 листопада. Спікер Володимир Рибак звинуватив опозицію в небажанні ухвалювати законопроект, який би дав змогу виїхати на лікування за кордон ув’язненому екс-прем’єру Юлії Тимошенко. Також Рибак заявив, що таким чином питання лікування засуджених сьогодні не розглядатимуть.

В опозиції заявили, що не проголосували за порядок денний, бо євроінтеграційні закони не потребують повторного внесення в нього.
XS
SM
MD
LG