Доступність посилання

ТОП новини

Консенсусу з питання Тимошенко депутати ще не досягли – Єфремов


Єфремов - про євроінтеграційні закони
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявляє, що депутати не домовилися щодо жодного із законопроектів про лікування ув’язнених за кордоном.

«Остаточної домовленості немає щодо жодного із законопроектів, який міг би розглядатися в четвер», – заявив Єфремов.

За його словами, ситуація складається так, що законопроекти про лікування ув’язнених за кордоном у тому варіанті, в якому їх подано, «вони просто безграмотні».

«Той варіант, який має розробити робоча група... вона працює, але остаточно ще жоден із варіантів не підготувала», – сказав регіонал.

Єфремов наголосив, що законопроекти про прокуратуру і про вибори народних депутатів «у принципі можуть бути проголосовані», проте це може бути лише у тому разі, якщо всі сторони виконають ті зобов’язання, які на себе брали.

«Якщо говорити про відчуття, то я дивлюся, що у кожної фракції є своє ставлення до цього процесу. Якщо все скласти разом, то наразі – 50 на 50 щодо ухвалення цих законопроектів», – сказав він.

Спікер Володимир Рибак після наради голів фракцій сьогодні повідомив, що парламент почне свою роботу в четвер, 21 листопада, з розгляду євроінтеграційних законопроектів.

Україна планує підписати угоду про асоціацію з ЄС на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі 28-29 листопада. Для цього Київ має виконати низку умов, головна з яких – вирішити питання про лікування ув’язненого екс-прем’єра Юлії Тимошенко за кордоном.
XS
SM
MD
LG