Доступність посилання

ТОП новини

ЄС змусить Україну працювати за правилами – Кучма


Останнє слово в підписанні асоціації залишається за Януковичем – Кучма
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:11 0:00
Останнє слово щодо підписання угоди про асоціацію України з Європейським союзом залишається за президентом Віктором Януковичем, заявляє колишній президент України Леонід Кучма.

«Політика – річ непередбачувана, і все залежить від того бачення розвитку співпраці з тим же Європейським союзом чи Росії, насамперед, нашого політичного керівництва. Все залежить від того, на якій стороні більше важелів впливу», – сказав Кучма.

Він висловив сподівання, «що наше політичне керівництво ухвалить правильне рішення». Водночас екс-президент наголосив на перспективах, які відкриває перед Україною євроінтеграція.

«Далекосяжні перспективи завтрашній день дає. Європейський союз – це високі технології. Це зовсім інший спосіб життя. Люди, особливо бізнес, хоче жити й працювати в правовій державі. Проблеми на даному етапі розвитку України настільки сьогодні головні. Європейський союз – це дійсно та система, яка б заставляла Україну й українців працювати по правилах», – сказав Кучма, відповідаючи на запитання Радіо Свобода.

Україна планує підписати угоду про асоціацію з ЄС на саміті у Вільнюсі 28-29 листопада.
XS
SM
MD
LG