Доступність посилання

ТОП новини

Львівські студенти вимагають відставки Сала


Львівські студенти вимагають відставки керівника області, 25 листопада 2013
Львівські студенти вимагають відставки керівника області, 25 листопада 2013
Львівські студенти вимагають відставки керівника області Олега Сала. З такою вимогою близько трьох тисяч студентів сьогодні пройшли колоною від пам’ятника Шевченкові до приміщення Львівської обласної адміністрації. Молодь скандувала «Геть Сала», «Геть банду».

За словами представників координаційної ради Євромайдану, саме Олег Сало дав вказівку своїм підлеглим подати позов до суду, щоб знести намет на площі перед пам’ятником Шевченка, оскільки він «шкодить архітектурі Львова».

Вночі 25 листопада Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов, але виконати його не вдалося через помилку у вказаній адресі, за якою розташований намет.

Голова Львівської ОДА Олег Сало до протестувальників не вийшов. Прес-служба голови повідомила, що чиновники ОДА подали позов без відома керівника і з ними буде «окрема розмова».

Львівські студенти сьогодні оголосили страйк. О 14-й годині вони зібрались на віче на Євромайдані. У більшості вишів заняття відбуваються лише до 12-ї години, а далі молодь йде на протест.

Студенти медуніверситету розповіли Радіо Свобода, що вони відпрошуються з занять у викладачів, бо в іншому випадку їм зараховують пропуски.

О 19-й годині заплановане чергове віче на площі перед пам’ятником Кобзареві і продовжується збір підписів за підтримку євроінтеграційного курсу, відставку уряду, президента і очільника області. Також у Львові організовують поїздки львів’ян у Київ.
XS
SM
MD
LG