Доступність посилання

ТОП новини

Україна виконала завдання для асоціації з ЄС і не розглядає вступу в Митний союз – Рибак


(архівне фото)
(архівне фото)
Україна на 100 відсотків виконала своє завдання для підписання угоди про асоціацію з ЄС, заявив сьогодні голова Верховної Ради Володимир Рибак під час перебування в Оттаві, в Канаді.

В інтерв’ю журналістам він наголосив, що курс України на євроінтеграцію.

При цьому він додав, як його цитує агентство УНІАН, що «є питання зараз, яке не узгоджене, – це питання лікування за кордоном людей, які відбувають покарання, і сьогодні узгодження для прийняття такого рішення немає».

Спікер наголосив, що Україна очікує, що «Європа розгляне питання з точки зору, як жити далі країні і в її відносинах з Росією, тому що підприємства закриваються».

Володимир Рибак також запевнив, що Україна на сьогоднішній день не розглядає питання про вступ у Митний союз під проводом Росії.

Голова парламенту перебуває в Канаді з офіційним візитом на чолі делегації Верховної Ради. Один із планованих заходів візиту – зустріч із чільними представниками української діаспори в цій країні – скасували після того, як уряд України минулого тижня розпорядився зупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію між Україною і ЄС, якого чекали наприкінці цього тижня.
XS
SM
MD
LG