Доступність посилання

ТОП новини

Міліціонери теж хочуть в Європу, але їх примушують йти проти народу – Ярема


Міліціонери отримали вказівки не реагувати ні на те, що протест мирний, ні на народних депутатів і журналістів. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив народний депутат від «Батьківщини», генерал-лейтенант міліції Віталій Ярема. Але, зазначає Ярема, більшість з них хочуть жити у європейській країні.

«Знаю, що є вказівки не реагувати на народних депутатів, не реагувати на те, що люди мирно проводять акції. Але більшість міліціонерів – це наші люди, вони думають так, як ми думаємо, вони хочуть жити у європейський країні. І те, що їх сьогодні заставляють це робити – це не вина самого міліціонера, а керівництва МВС», – сказав Ярема.

Начальник управління масових заходів департаменту громадської безпеки МВС України Олег Матвєйцов, напередодні в ефірі Радіо Свобода заявив, що міліціонери, відповідно до законодавства, можуть застосовувати заходи фізичного впливу та спеціальні засоби: і наручники, і гумові кийки. За словами Матвєйцова, керівництво МВС дало доручення реагувати тільки на протиправні дії.
XS
SM
MD
LG