Доступність посилання

ТОП новини

Суд заарештував двох активістів за сутички біля Кабміну – міліція


Сутичка між під Кабміном, 24 листопада 2013 року
Сутичка між під Кабміном, 24 листопада 2013 року
Печерський райсуд Києва заарештував і другого активіста у рамках розслідування кримінального провадження про сутички біля Кабінету міністрів, повідомляє прес-служба міліції Києва.

Раніше сьогодні суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою одному з активістів ВО «Свобода», затриманому у зв’язку із сутичками біля Кабміну в неділю.

Як заявляють у міліції, «їхню активну участь у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення підтверджують численні фото- та відеоматеріали, зібрані в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України».

(Відео користувача Youtube Володимир Тищенко)

Прокуратура Києва підозрює двох затриманих на мітингу за євроінтеграцію біля Кабміну у застосуванні сльозогінного газу проти міліції. Правоохоронці заявляли про вимушене застосування газу проти мітингувальників біля Кабміну у відповідь на дії демонстрантів.

Ввечері в неділю і в понеділок вдень під Кабміном сталися сутички між мітингувальниками і співробітниками «Беркуту». З відео видно, що біля кордону міліції стояли люди, які атакували учасників мітингу, а потім ховалися за «Беркут».
XS
SM
MD
LG