Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан і перший день саміту у Вільнюсі. Живий блог

Усе найновіше з соцмереж у LiveBlog. Євромайдан і перший день саміту країн «Східного партнерства» у Вільнюсі.

Доповідач із питань України євродепутат Яцек Саріуш-Вольський

Попов розказав студентам про "конфіденційні" переговори Януковича із ЄС і "Східним партнером". Зустрічалися з ним активісти студентських профспілок і представники студрад столичних вишів. Голова КМДА запевнив молодь, що в питаннях національних інтересів він покладається на президента. І наголосив на тому, що пропущений тиждень навчання заподіє їм непоправної шкоди як майбутнім фахівцям.


Інфографіка від Тиждень.ua

Дмитро Табачник, що зустрівся сьогодні з студентськими профспілками і студрадою:

Група лівих активісток і активістів незалежних профспілок та Феміністичної офензиви повідомили, що вчора і позавчора на них нападали, коли вони приходили на Євромайдан. Вони вважають, що це були ультраправі.

Від них вимагали прибрати їхню символіку, порвали плакати. Після вигуків “Охорона! Провокатори!” нападники розбіглись.
Шведський міністр закордонних справ Карл Більдт

Зустріч голови КМДА Олександра Попова зі студрадою столиці й студентськими та профспілковими активам вишів Києва:

На студентів університету Богомольця тисне адміністрація вишу. Про це вони повідомили Радіо Свобода. У гуртожитку, як і під час пар постійні перевірки. Створюється «чорний список» до якого включають студентів, що відвідували Євромайдан. Студенти хочуть протестувати, але їх лякають «проблемами під час сесії». Більшість викладачів вишу змушують писати пояснювальні записки про причини відсутності на парах.

Співачка Руслана пише: Колона студентів від КНЕУ ім. Вадима Гетьмана через Медичний університет ім. Богомольця, КПІ та Національний університет ім. Шевченка вирушає на Майдан.

Заслужений лікар України, доктор медичних наук Ольга Богомолець, іменем праадіда якої названий Національний медичний університет:

Активісти "Чесно" для Громадського телебачення зафіксували на відео групу молодих людей, що готувалися йти на Євромайдан і розпитувати його учасників про те, скільки їм платять. Активістка руху "Чесно" Світлана Заліщук заявляє, що це провокація.

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG