Доступність посилання

ТОП новини

Постачання Roshen до Росії відновлять з 1 грудня – Держспоживінспекція


Кондитерська корпорація Roshen може відновити експорт своєї української продукції до Росії до 1 грудня цього року, повідомив голова Держспоживінспекції України Сергій Орєхов за підсумками проведених днями в Москві переговорів із Росспоживнаглядом.

«Я впевнений, що до 1 грудня Roshen почне постачати продукцію на російський ринок», – сказав Орєхов.

Він повідомив, що відповідна домовленість була досягнута в ході його візиту до Москви і проведення переговорів з керівництвом «Росспоживнагляду».

Крім того, за словами Орєхова, в першій декаді наступного року в Росії відновляться поставки молочної продукції.

Як заявив голова Держспоживінспекції, відомство зобов’язалося контролювати якість товарів, що поставляються до Російської Федерації.

«Державна інспекція узяла на себе зобов’язання контролювати кожну партію продукції того чи іншого українського виробника і гарантувати якість цієї продукції перед Росспоживнаглядом», – додав він.

За словами Орєхова, в разі виникнення сумнівів щодо якості української продукції з російського боку, створюватимуться спільні робочі групи для перевірки підприємств-виробників.

У липні Росспоживнагляд заборонив постачання до Росії шоколаду й цукерок, вироблених на чотирьох українських фабриках Roshen, через претензії до якості продукції.
XS
SM
MD
LG