Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко планують повернути в колонію – Турчинов


Екс-прем’єра Юлію Тимошенко планують перевести з харківської лікарні, де вона проходить курс лікування, до Качанівської виправної колонії. Про це заявив перший заступник голови ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов.

«За нашою інформацією, яку ми отримуємо з адміністрації президента, ухвалене рішення, незважаючи на невирішену проблему зі станом здоров’я Юлії Тимошенко, й на те, що операцію, якої потребує Тимошенко, не проведено, лідера опозиції планують повернути до казематів Качанівської колонії», – заявив Турчинов.

За його словами, це відбудеться найближчим часом.

«Переведення до Качанівської колонії означатиме повну неможливість лікування Тимошенко, яка вже тривалий час перебуває в лікарні й потребує негайної операції», – сказав Турчинов.

Він закликав «цивілізований світ застосувати санкції до чиновників, працівників силових структур і політиків України, безпосередньо причетних до політичних репресій».

25 листопада Тимошенко оголосила голодування з вимогою до влади підписати угоду про асоціацію з ЄС. Сьогодні у Вільнюсі Україна не підписала цей документ.
XS
SM
MD
LG