Доступність посилання

ТОП новини

Янукович поїде в Росію після Китаю – Азаров


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Президент Віктор Янукович після візиту до Китаю, запланованого на наступний тиждень, поїде до Росії. про це в інтерв’ю ТСН заявив прем’єр Микола Азаров.

«Ми домовилися, щоб відновити в повному обсязі наші торгово-економічні відносини. У нас багато планів. Наш президент збирається з державним візитом відвідати Китай на наступному тижні. Це надзвичайно важлива поїздка. Ми в Китаї підпишемо програму співпраці. До програми доклали конкретний план з конкретними обсягами. Це зараз для нас надзвичайно важлива підмога. Ну, і безумовно після цього у президента буде візит у Росію», – сказав Азаров.

За його словами,в Москві планується підписання і оформлення «дорожньої карти співпраці», де буде передбачене «становлення нормального торговельно-економічного режиму».

Україна не підписала угоду про асоціацію з ЄС на саміті у Вільнюсі минулої п’ятниці. Рішення уряду (21 листопада) відкласти підготовку угоди з ЄС викликало масові протести в Україні.

Уночі 30 листопада бійці спецзагону міліції «Беркут» жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності. Десятки людей були поранені, десятки затримані.

Президент України Віктор Янукович увечері того ж дня, через 16 годин після побиття беззбройних людей заявив, що засуджує «дії, які призвели до силового протистояння та страждань людей».
XS
SM
MD
LG