Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан став Єврореволюцією. LiveBlog online

Сотні тисяч українців у столиці України протестують проти дій влади Віктора Януковича

Тягнибок та Кличко в "живому ланцюзі" на Банковій

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода,
лідери УДАРу і «Свободи» Віталій Кличко і Олег Тягнибок перебувають на Банковій і стоять у цьому живому ланцюзі, що відокремлює мітингувальників від Беркута.

Опозиціонери закликали не йти на провокації, повертатися на майдан і нагадали про мирний характер акції протесту.

Тягнибок вигукнув: «Зараз тут стадо баранів, які не слухаються своїх командирів. Всі на Майдан!».

Опозиція не причетна до штурму на Банковій, закликає припинити провокації – Яценюк

Президент Віктор Янукович хоче ввести в Україні надзвичайний стан, заявляє лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

За його словами, «будь-яке застосування сили зумовить протилежну реакцію». Яценюк заявив, що за провокаціями, які відбуваються в неділю в Києві, за розгоном Євромайдану в столиці стоять президент України Віктор Янукович і його оточення.

«Тітушки» та їхні провокації зроблені виключно за вказівкою президента та секретаря РНБО Андрія Клюєва», – наголосив Яценюк.

Президент Янукович проводить нараду в «Межигір’ї»

Віктор Янукович наразі перебуває в резиденції «Межигір’я» під Києвом, де проводить нараду. Про це повідомляє ІТАР-ТАСС з посиланням на власне джерело в уряді.

За їх даними, там також перебувають секретар Радбезу Андрій Клюєв, голова МВС Віталій Захарченко, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов, а також деякі інші керівники міністерств.

Мітингувальники збудували "живий ланцюг", щоб розмежувати цивільних людей від Беркуту. Кличко закликає не піддаватися на провокацію молодиків у масках на Банковій і повертатися на майдан Незалежності, де триває мирна акція протесту.
На Банковій з'явився лідер Удару Віталій Кличко.
Триває сутичка на перехресті Банкової та Інститутської.
Беркут перейшов у наступ. Люди відходять в бік до майдану Незалежності, їх закликають не бігти, передає кореспондент Радіо Свобода.

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG