Доступність посилання

ТОП новини

Біля лікарні Тимошенко багато міліції, прибічники припускають, що її можуть етапувати до колонії


На території ЦКЛ №5 (Харків), де проходить курс лікування екс-прем’єр Юлія Тимошенко, збирається велика кількість міліції. Прибічники екс-прем'єра, які чергують під лікарнею, повідомили, що кількість міліції почала помітно збільшуватися близько 17.00 неділі. За повідомленнями з інформаційних агентств, також у самій лікарні на першому та дев’ятому поверхах перебувають близько 40 співробітників правоохоронних органів у штатському. Міліцейські автобуси зупинилися не перед центральним входом до лікарні, а перед приймальним відділенням

У п’ятницю перший заступник голови ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов повідомив із посиланням на джерела в Адміністрації президента, що Тимошенко найближчим часом можуть перевезти з лікарні до Качанівської колонії. У свою чергу начальник управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Євген Бараш заявив, що він такої інформації не має.

У свою чергу прес-секретар народного депутата від ВО «Батьківщина» Арсена Авакова Наталія Статівко на своїй сторінці у мережі Фейсбук написала: «За не дуже перевіреною інформацією до сотні міліціонерів колоною прослідували на територію 5 ЦКЛ. Трохи раніше туди заїхали традиційні 2 автобуси Беркута».

Будь-якого офіційного підтвердження інформації про можливе вивезення з лікарні Тимошенко на цей час отримати не вдалося.
XS
SM
MD
LG