Доступність посилання

ТОП новини

Від Беркуту і невідомих сильно постраждали 2 депутати-свободівця − ВО «Свобода»


Сутички, сльозогінний газ, світло-шумові гранати на Банковій
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:51 0:00
Партія «Свобода» заявляє, що 1 грудня у Києві на Банковій бійці спецпідрозділу «Беркут» жорстоко побили депутата від ВО «Свобода» Андрія Міщенка та розбили голову депутату Олексію Кайді.

«Станом на 22:05 депутат (Міщенко) перебуває у лікарні зі струсом мозку й численними забоями», − повідомляє прес-служба партії.

Як розповів Міщенко, близько 16:45 він разом з кількома народними депутатами вирушив на вулицю Банкову до Адміністрації президента, де на той момент тривало силове протистояння, яке загрожувало перерости у жорстоку сутичку.

«… я буквально витягнув близько десяти журналістів і врятував їх від розправи», − заявив Міщенко.
«Коли ж покотилася друга хвиля, схоже, що беркутівці дістали наказ бити народних депутатів. Тож коли я показав своє депутатське посвідчення, п’ятеро озвірілих силовиків кинулися мене дубасити, причому цілили саме в голову. У результаті опинився в лікарні», − сказав він.

За словами Андрія Міщенка, він «дістав струс мозку, по всьому тілу, на спині, руках – численні забої… депутатське посвідчення також безслідно зникло».

Прес-служба «Свободи» додає, що внаслідок провокацій біля Адміністрації президента депутату від «Свободи» Олексієві Кайді невідомі цеглиною розбили голову, в результаті чого він також потрапив до лікарні.
XS
SM
MD
LG