Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську на вокзалі «тітушки» побили людей, які їхали до Києва – ВО «Свобода»


Сьогодні ввечері на залізничному вокзалі Дніпропетровська молодики спортивної статури побили близько 200 осіб, які їхали до Києва, щоби приєднатись до всеукраїнського страйку. Про це повідомили в прес-службі ВО «Свобода».

«Хоч «тітушків» було менше − близько 50 осіб, та користуючись тим, що люди стояли окремими групами і не мали досвіду силового протистояння, їм вдалося отримати перевагу», − зазначили «Свободі».

«На превеликий подив тих, хто викликав міліцію, представники органів правопорядку замість «тітушків» затримали побитих патріотів. На разі їх відвезли до Кіровського районного відділку міліції і тримають за ґратами. Біля відділку терміново збираються свободівці та їдуть на допомогу партійні юристи», − повідомили в прес-службі партії.

3 21 листопада по всій країні тривають мітинги на підтримку євроінтеграції України. У ніч на 30 листопада «Беркут» жорстоко розігнав Євромайдан у Києві. Сьогодні, 1 грудня, на вулиці столиці вийшло до 500 тисяч громадян. Багатолюдні акції відбулися також у регіонах України та закордоном.
XS
SM
MD
LG