Доступність посилання

ТОП новини

Комітет Ради розгляне постанову про недовіру уряду Азарова


Демонстранти під Кабінетом міністрів
Демонстранти під Кабінетом міністрів
Сьогодні о 14:00 комітет Верховної Ради з питань державного будівництва і місцевого самоврядування розгляне проект постанови про недовіру уряду Миколи Азарова.

Про це повідомив член комітету, депутат фракції «Батьківщина» Руслан Князевич, повідомляє сайт «Батьківщини».

За його словами, автором проекту постанови є голова фракції УДАР Віталій Кличко, який особисто доповідатиме цей документ на засіданні комітету.

Окрім того, як наголосив Князевич, всі народні депутати від опозиції, які є членами комітету, підтримають проект постанови про недовіру уряду Азарова.

Тим часом, сьогодні в парламенті спікер Володимир Рибак заявив, що Верховна Рада може розглянути питання про відставку уряду і без рішення профільного комітету.

«Завтра на сесії Верховної Ради ми розглянемо ситуацію, яка склалася в державі сьогодні й буде вранці завтра», – повідомив Рибак.

За словами спікера, якщо Верховна Рада завтра ухвалить рішення розглядати питання про відставку уряду без рішення профільного комітету, то «розглядатимемо без рішення комітету, з порушенням, тому що така політична ситуація».

Рибак також заявив, що нікого не переконуватиме з фракції Партії регіонів підтримати резолюцію про недовіру Кабміну.

У центрі Києва триває акція протесту з вимогою відставки влади і поновлення євроінтеграції України. Тисячі демонстрантів пікетують Кабмін, вимагаючи звільнення уряду.

Вчора на народне віче на майдані Незалежності вийшли сотні тисяч людей.
XS
SM
MD
LG