Доступність посилання

ТОП новини

Влада Одеси не просила Януковича про надзвичайний стан


В Одесі місцева влада не просить ані надзвичайного стану, ані автономії
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:46 0:00
У зверненні, ухваленому депутатами Одеської міської ради до президента України, не містилося заклику запроваджувати надзвичайний стан чи надати регіонові автономію.

За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, документ, увалений на засіданні, містить заклик до національної єдності та застерігає від радикалізму та незаконних дій, що порушують громадський порядок.

Надати автономію регіону на засіданні міськради запропонували лише представники партії «Родіна», однак їхній варіант звернення до глави держави депутатський корпус не поставив навіть на порядок денний.

Голосуванню у міськраді передували два пікети – прихильників і супротивників влади. Зокрема, учасники одеського Євромайдану наголосили на неприпустимості запровадження надзвичайного стану і висловили обурення застосуванням сили до мітингувальників у Києві в ніч на 30 листопада.

Звернення, схоже за змістом до звернення міськради, ухвалила сьогодні й Одеська обласна рада. Депутати зокрема не підтримали наявне у проекті документа визначення Євромайдану як «спроби державного перевороту».

Про те, що міськрада Одеси нібито попросила Януковича запровадити надзвичайний стан, раніше написали деякі місцеві інтернет-видвання.
XS
SM
MD
LG