Доступність посилання

ТОП новини

Місцеві органи влади повинні вимагати відставки уряду – Тягнибок


Євромайдан
Євромайдан
Після провалу голосування за відставку уряду на чолі з прем’єр-міністром Миколою Азаровим опозиційні політики звернулись до учасників акцій протесту – продовжити блокування органів державної влади у Києві і вимагати відставки уряду на рівні місцевих органів самоврядування. Про це, серед іншого, говорив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок на мітингу, який нині вдень зібрав близько двадцяти тисяч людей на майдані Незалежності у Києві.

«Блокування і страйк у Києві продовжуємо, на місцях не тільки створені комітети непокори, проходять страйки – ми маємо заблокувати органи влади. Ми маємо зараз через наших депутатів, яких контролюємо, оголосити сесії у районах, містах, областях, щоб вони висловлювали недовіру представникам Януковича на місцях. Ми маємо висловлювати цій владі недовіру», – запропонував також Тягнибок.

Він закликав від імені лідерів опозиції продовжувати блокувати державні установи. А студентам, які оголосили страйк, Тягнибок запропонував заблокувати Міністерство освіти.

Постанова про відставку уряду не набрала сьогодні в парламенті необхідної кількості голосів. Її підтримали 186 депутатів за необхідних – 226.
XS
SM
MD
LG