Доступність посилання

ТОП новини

Янукович прибув до Китаю


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Президент України Віктор Янукович прибув до Китайської Народної Республіки з державним візитом, який розпочався у місті Сіань (провінція Шеньсі). Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Протягом державного візиту, який заплановано на 3-6 грудня, Віктор Янукович відвідає Сіань і Пекін, де візьме участь у низці зустрічей та підписанні двосторонніх документів», – йдеться в повідомленні.

Програмою візиту передбачаються переговори Януковича з головою КНР Синь Цзіньпіном у вузькому та розширеному форматах, зустрічі з керівництвом уряду і парламенту країни. Також заплановано відвідання провінції Шеньсі і виступ на бізнес-форумі за участю представників ділових кіл України та Китаю.

За результатами візиту сторони мають намір підписати низку документів, спрямованих на поглиблення відносин стратегічного партнерства і розширення двосторонньої взаємодії, зокрема у політичній, енергетичній, авіабудівній, аграрній, гуманітарній та інших сферах.

Згідно з сервісом www.flightradar24.com, борт українського президента вилетів з Борисполя у напрямку Китаю сьогодні о 9:30 ранку.
XS
SM
MD
LG