Доступність посилання

ТОП новини

Єврореволюція. Як діяти опозиції? LiveBlog

Після того, як парламентська опозиція не спромоглася відправити у відставку уряд Миколи Азарова, учасники акції протесту чекають від лідерів опозиції нового плану дій.

Виконавча служба повідомила, що завтра виконуватиме рішення суду щодо звільнення будівель КМ та КМДА


Завтра вранці представники Державної виконавчої служби України прибудуть до будівель Київської міської державної адміністрації та Кабінету міністрів для оголошення рішення суду щодо звільнення захоплених пікетувальниками державних приміщень.
Ця інформація розміщена на офіційному сайті Державної виконавчої служби.

У повідомленні зазначається, «Об 11:00 біля будівлі КМДА розпочнуться виконання рішень суду про заборону будь-яким особам вчиняти дії щодо блокування уряду та КМДА».
Студенти пікетували МОН

Студенти пікетували Міносвіти
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:40 0:00
Є повідомлення з Василькова під Києвом: місцеві мешканці заблокували виїзд з військової частини, де зараз перебуває до 40 автобусів з бійцями спецпідроззділів нібито з Криму. Шукаємо підтвердження з інших джерел
Ось так сьогодні пікетували МВС

У МВС летіли яйця
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:43 0:00
Ось яке відео з Євромайдану Дніпропетровська прислала нам Софія Петрова:

Політолог Тарас Березовець

Затриманих під АП катували – родичі

Затриманих під АП катували – родичі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:07:16 0:00

Сьогодні вночі Шевченківський районний суд міста Києва виніс рішення про застосування міри запобіжного заходу – два місяці під вартою – для усіх восьми підозрюваних у справі провокації під адміністрацією президента 1 грудня. Їм інкримінують організацію та участь у масових безладах на Банковій. Захисники підозрюваних стверджують: справи «шиють» невинним, із них вибивають свідчення, не дотримуючись їхнього права на захист.
До людей, що пікетували Генеральну прокуратуру вийшов заступник Генпрокурора. Але словами про те, що все робиться в рамках закону, він мітингувальників не переконав.

Пшонка: є рішення суду про звільнення захоплених мітингувальниками адмінбудівель у Києві

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка заявляє про наявність судових рішень щодо звільнення адміністративних будівель у Києві, захоплених мітингувальниками.

"Я звертаюся до всіх організаторів і учасників акцій: є рішення суду з чіткою вимогою звільнити захоплені будівлі", - заявив Пшонка у відео-зверненні, розміщеному на сайті Генпрокуратури України в середу.
Мітингувальники під час масових акцій 1 грудня в Києві захопили будівлю Будинку профспілок і київську мерію, де розмістили штаби та пункти обігріву учасників акції.
Тренінг з надання невідкладної допомоги

Поляки підтримують Євромайдан

Головний редактор телекритики Наталя Лігачова на своїй сторінці у Facebook пише:

"Сімейна" палата № 6

Дзвонять топ-менеджери телеканалів і просять, щоб Телекритика ... не хвалив їх ньюз-руми за те, що дають зараз повну, об'єктивну інформацію про події в країні. Мовляв, краще пишіть, що вони маніпулюють! Інакше - кажуть - зажмуть гайки так, що мало не здасться, вже, мовляв, попередили деяких ...

Все частіше думаю про те, що, скажімо, в США "чайна революція" була повстанням збройних людей ... А потім читаю собі мантру: нам потрібний МИРНИЙ опір, мирний"

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG