Доступність посилання

ТОП новини

Єврореволюція. Як діяти опозиції? LiveBlog

Після того, як парламентська опозиція не спромоглася відправити у відставку уряд Миколи Азарова, учасники акції протесту чекають від лідерів опозиції нового плану дій.

Після того, як парламентська опозиція не спромоглася відправити у відставку уряд Миколи Азарова, учасники акції протесту чекають від лідерів опозиції нового плану дій. І поки Євромайдан закликають не розходитися, в Київ прибувають автобуси з учасниками провладного мітингу.
Спікер Верховної Ради відкрив і одразу закрив засідання до завтра

Голова Верховної Ради Володимир Рибак відкрив і одразу закрив засідання парламенту до завтра. Спікер спочатку мав намір оголосити перерву для наради з лідерами фракцій, однак опозиціонери наполягли на тому, щоб засідання закрити.

У кулуарах Верховної Ради лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що доки уряд не піде у відставку, парламент працювати не буде.
Олег Покальчук: акція на даному етапі переживає кризу

Реанімувати її можуть подальші репресії з боку влади, а ось відсутність активних дій не піде Євромайданові на користь, каже соціальний психолог.

«Буде ефект звикання, і акція перетвориться на такий собі гуртожиток. Одне діло, коли люди на полі бою – зовсім інший настрій. Інша справа, коли люди обживаються і настає тилове життя, проявляються інші риси, які в армії компенсуються статутом. А тут таких правил немає», –
Ось такі пропозиції щодо подальших дій опозиції є в соцмережах.

Азаров: протести західних областей можуть привести до затримки соцвиплат, а організатори вуличних протистоянь борються не за європейські цінності, а за владу

Азаров також наголосив, що у разі продовження протестів місцевої влади під загрозу може бути поставлено теплозабезпечення окремих міст.

Безстрокові мирні страйки в перших числах грудня оголосили Тернопільська, Івано-Франківська і Львівська області на знак протесту проти дій української влади.
Сашко Положинський пояснює важливість роботи поза Майданом

Головний редактор телекритики Наталя Лігачова на своїй сторінці у Facebook пише:

"Сімейна" палата № 6

Дзвонять топ-менеджери телеканалів і просять, щоб Телекритика ... не хвалив їх ньюз-руми за те, що дають зараз повну, об'єктивну інформацію про події в країні. Мовляв, краще пишіть, що вони маніпулюють! Інакше - кажуть - зажмуть гайки так, що мало не здасться, вже, мовляв, попередили деяких ...

Все частіше думаю про те, що, скажімо, в США "чайна революція" була повстанням збройних людей ... А потім читаю собі мантру: нам потрібний МИРНИЙ опір, мирний"

Поляки підтримують Євромайдан

Тренінг з надання невідкладної допомоги

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG