Доступність посилання

ТОП новини

Чечетов: нехай люди йдуть додому і на роботу, студенти – в аудиторії


Заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявляє, що у країні треба відновити роботу органів державної влади і закликати людей «повернутися до нормального способу життя».

На думку народного депутата, вирішити ситуацію, що склалася нині в Україні, можна лише за столом переговорів за участі керівників всіх політичних сил і лідерів громадських організацій.

«Наша пропозиція зрозуміла: відновити роботу державних інституцій, органів влади, і міських, і регіональних, зокрема, в ряді областей, і в Західній Україні, де паралізована робота, а також відновити роботу Київради. Звернутися до людей – нехай вони йдуть додому, на роботу, студенти – в аудиторії», – сказав Чечетов.

«Те, до чого закликають лідери опозиції, а саме – до відставки уряду, дострокових виборів президента і парламенту, може призвести до повного паралічу влади і розвалу країни», – сказав Чечетов.

У Партії регіонів заявили, що на мітинг «Збудуємо Європу в Україні» на підтримку політики президента Віктора Януковича до Маріїнського парку в Києві (який триває паралельно з опозиційним «Маршем мільйонів») прийшло понад 15 тисяч людей.
XS
SM
MD
LG