Доступність посилання

ТОП новини

У Києві все серйозніше, ніж у Москві − депутат Держдуми Росії


У Москві був «Марш мільйонів» за участі 20 тисяч протестувальників, однак у Києві все серйозніше. Про це на своїй сторінці в Twitter заявив глава Комітету з міжнародних справ Держдуми Росії Олексій Пушков.

У Москві був свій «Марш мільйонів», який обернувся 20 тисячами. У Києві все серйозніше: за об'єктивними даними, на Майдані − до 300 тисяч осіб», − зазначив Пушков.

Трохи пізніше він додав: «100 або 300 тисяч − вони не можуть вирішувати долю країни. Кидаючись на їх підтримку, ЄС і США допомагають хаосу на Україні заради власних політичних вигод».

При цьому Пушков заявив: «Ніякого мільйона (учасників) на Майдані немає. Це міф. Україну взяла в заручники агресивна меншість. Велика частина регіонів не підтримує Майдан».
У Москві у травні 2012 року люди прийшли на Болотну площу за планом дозволеної акції «Марш мільйонів», яка мала на меті висловити протест проти інавгурації Путіна на третій президентський термін. Ходою вулицями до площі пройшли, за даними поліції, близько 8 тисяч людей, а, за іншими підрахунками, від 25 до 70 тисяч.
XS
SM
MD
LG