Доступність посилання

ТОП новини

Апеляційний суд розпочинає розгляд справ, побитих «Беркутом» активістів – депутат


Відсьогодні в Апеляційному суді Києва розпочинають розглядати справи, побитих «Беркутом» активістів. Про це повідомив заступник голови партії «Батьківщина» Павло Петренко.

За його словами, у вівторок, об 11:00, відбудеться перше судове засідання щодо затриманих 24 листопада студентів. Депутат повідомив, суд розглядатиме справи Романа Біленького та Олега Матяша. Олександра Солоненка судитимуть у середу, 11 грудня. До четверга проведуть судові засідання і ще щодо 5 осіб.

Печерський районний суд Києва заарештував двох чоловіків, яких підозрюють у хуліганських діях проти працівників міліції біля будівлі Кабінету Міністрів. Для підозрюваних – 27-річного жителя Львівщини і 37-річного киянина обради запобіжний захід – утримання під вартою. Стаття, яка їм інкримінується, передбачає позбавлення волі від 3 до 7 років.

Крім того, о 12.40 відбудеться розгляд першої апеляційної скарги у справі одного з 9-ти «в’язнів Банкової» – журналіста Валерія Гарагуца, якого 1 грудня жорстоко побив «Беркут», а потім він був затриманий і звинувачений в організації масових заворушень біля Адміністрації президента.
XS
SM
MD
LG