Доступність посилання

ТОП новини

Попов пропонує організувати «відпочинок» мітингувальників в іншому місці


Олександр Попов
Олександр Попов
Влада Києва пропонує учасникам акції, які перебувають у Київській міськдержадміністрації, організувати «відпочинок» в інших будівлях. Про це повідомив голова КМДА Олександр Попов.

За словами Попова, він доручив своїм представникам провести переговори з учасниками акції. Водночас, які саме будівлі пропонуються, голова КМДА не уточнив. Попов також заявив, що «на сьогодні в адміністрації ніхто не працює». «Будемо працювати, як тільки буде можливість», – сказав голова КМДА.

Він також виступив проти застосування сили для звільнення будівлі Київміськадміністрації від мітингувальників. «Моя позиція принципова: жодних силових варіантів вирішення конфліктів у нас у принципі не повинно бути. Хто б це не хотів спровокувати – буде цивілізований демократичний діалог», – сказав Попов.

У Києві тривають багатотисячні акції проти політики української влади. 1 грудня активісти Євромайдану увійшли до Будинку профспілок і в будівлю Київської міської державної адміністрації, де влаштували штаб.

5 грудня працівники виконавчої служби оголосили мітингувальникам рішення Шевченківського районного суду Києва, яке зобов’язує їх залишити приміщення КМДА.
XS
SM
MD
LG