Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан. Після штурму. LiveBlog online

Майдан відстояли і відновлюють. Обурення нічними подіями висловлюють іноземні політики. В МВС запевнили − це був не розгон.

Політичний комітет Парламентської асамблеї Ради Європи стурбований ескалацією кризи в Україні .
Про це йдеться в тексті документа, розміщеного на сайті організаціі


Комітет висловив стурбованість у зв'язку з насильницькою ескалацією кризи в Україні, зокрема після вчорашнього втручання бійців спецпризначення, їхніх атак і залякування. Комітет закликає всі сторони взяти участь у політичному діалозі, спрямованому на мирне врегулювання нинішньої кризи, і продовження демократичних реформ.

Із терміналів аеропорту ”Бориспіль” евакуюють людей у зв`язку з повідомленням про замінування

У міжнародному аеропорту ”Бориспіль” відбувається евакуація людей і персоналу в зв`язку з анонімним повідомленням про замінування, що надійшло до міліції.


Про це повідомили в прес-службі аеропорту.

”Ми підтверджуємо, що до службу 102 надійшло повідомлення про замінування термінальних комплексів аеропорту. На даний момент лінійний відділ внутрішніх справ евакуював пасажирів із нережимних зон. Надалі проводитимуться всі необхідні заходи щодо перевірки цієї інформації”, - повідомили в прес-службі.
Згадуємо ранок. Мітингувальники з брандспойту поливають бійців «Беркуту»

Мітингувальники з брандспойту поливають бійців «Беркуту»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:55 0:00
Суд звільнив з-під варти двох затриманих на Банковій

Апеляційний суд Києва присудив відпустити з-під варти активіста Євромайдану Миколу Лазаревського, арештованого під час мітингу біля Адміністрації президента 1 грудня і призначив як запобіжний захід - домашній арешт.

Іншому затрмианому на Банковій 1 грудня - 39-річного Юрія Болотова і відпустив його із-під варти.

опозиція не прийшла на круглий стіл, ініційований Леонідом Кравчуком

ЗАЯВА ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА КАНАДИ СТІВЕНА ГАРПЕРА СТОСОВНО СИТУАЦІЇ В УКРАЇНІ

Ми та наші союзники-однодумці будемо розглядати усі можливі методи реагування, які є в нашому розпорядженні

«Рішення української влади використати загони спеціального призначення проти мирних протестувальників на Майдані в Києві є недемократичним і надмірним. Особливо хвилює той факт, що це відбулося лише через кілька днів після застосування міліцією сили проти мирних демонстрантів, здебільшого студентів. Канада та міжнародна спільнота очікують, що українська влада поважатиме і захищатиме права своїх громадян, зокрема права на вільне висловлювання своєї думки. Канада є разом з українцями в цей важкий час і буде продовжувати дієво протистояти усім спробам утискувати їхні права та свободи. Вчора Палата громад Парламенту Канади присвятила час обговоренню ситуації в Україні. Ми та наші союзники-однодумці будемо уважно стежити за розвитком подій та розглядати усі можливі методи реагування, які є в нашому розпорядженні»
Журналіст Мустафа Найєм у Твіттері повідомляє, що Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко вже зустрілися з Кетрін Аштон. На черзі - її зустріч з Віткором Януковичем.
Вчорашня зустріч Аштон і Януковича. Сьогодні приязності буде менше?
Вчорашня зустріч Аштон і Януковича. Сьогодні приязності буде менше?
Черепно-мозкові травми, переломи ребер і кінцівок, рани голови

Станом на сьогоднішній ранок бригади невідкладної медичної допомоги зафіксували 30 звернень громадян. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на департамент охорони здоров’я.

«Так, нині шпиталізували 15 людей, із них – шістьох мітингувальників і дев’ятьох правоохоронців. Серед причин – обмороження стоп, черепно-мозкові травми, переломи ребер і кінцівок, рани голови, поперекового відділу хребта», – йдеться в повідомленні.
Заступник Держсекретаря США Вікторія Нуланд після зустрічі з Віктором Януковичем

"Я надзвичайно чітко дала йому зрозуміти, що те, що тут відбувалося вночі, те, що відбувалося в теренах безпеки, є абсолютно неприйнятним у сучасному демократичному європейському суспільстві і державі”, - сказала Нуланд.
Машиністи щось знають)

Мітингувальники з брандспойту поливають бійців «Беркуту»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:55 0:00
Мітингувальники з брандспойту поливають бійців «Беркуту»
Києво-Могилянська академія оголосила загальну мобілізація. Про оголосив її очільник Сергій Квіт. А Український католицький Університет оголосив непокору уряду. Центральні станції метро Києва знову відкриті. Тож люди вільно дістаються Майдану. Та чи надовго це?
На Майдані і прилеглих вулицях перебувають тисячі мітингувальників. Вони відновлюють барикади, зруйновані вночі силовиками. Раніше своє обурення діями влади Януковича висловили верховний представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Катрін Аштон та держсекретар США Джон Керр. Однак у МВС запевнили: розгону не було.

Заступник Держсекретаря США Вікторія Нуланд, що перебуває відучора в Україні, відвідала зранку Майдан. Вона роздавала мітингувальникам і силовикам булочки. Пізніше вона мала зустріч із Віктором Януковичем.
Заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд на Майдані
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:25 0:00
XS
SM
MD
LG