Доступність посилання

ТОП новини

У Черкасах знесли намет Штабу національного спротиву


У Черкасах «тітушки» демонтували намет Штабу національного спротиву
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:22 0:00

У Черкасах «тітушки» демонтували намет Штабу національного спротиву

У Черкасах у середу ввечері на площі перед міськвиконкомом невідомі знесли намет обласного Штабу національного спротиву, що був водночас і приймальнею народних депутатів Миколи Томенка та Юрія Сиротюка.

За словами очевидців, це зробили невідомі молоді люди, переодягнені у форму комунальників. Вони заявили, що виконують рішення суду про демонтаж намету. Міліція їхнім діям не перешкоджала.

У наметі на черкаській площі збирали теплі речі, гроші та продукти на підтримку мітингувальників київського Євромайдану. Усі речі з намету невідомі особи завантажили до кузова вантажного автомобіля і вивезли.

Заступник міського голови Черкас Павло Карась заявив, що, на його думку, демонтажем займалися не комунальні служби, а «тітушки». «Я можу стверджувати, що жодна комунальна служба не бере на себе відповідальність, що це зробила вона. Ми чітко можемо відрізнити комунальників від «тітушків». У цьому випадку це були «тітушки»», – сказав він.

Після демонтажу намету на вечірній мітинг на площі перед міською радою зібралося близько 300 осіб. Розпочали зібрання молитвою за Україну.
XS
SM
MD
LG