Доступність посилання

ТОП новини

У внутрішніх військах заперечують погані побутові умови бійців


Бійці внутрішніх військ гріються біля бочки з вогнем, яку їм принесли демонстранти, Київ, 10 грудня 2013 року
Бійці внутрішніх військ гріються біля бочки з вогнем, яку їм принесли демонстранти, Київ, 10 грудня 2013 року
У Внутрішніх військах МВС України запевняють у забезпеченні належних побутових умов для бійців, що залучені до охорони порядку під час масових акцій в Києві. Про це повідомили у прес-службі внутрішніх військ, спростовуючи повідомлення окремих ЗМІ про незадовільні умови несення служби і погане харчування військовослужбовців внутрішніх військ.

«Військовослужбовці внутрішніх військ несуть службу з охорони громадського порядку по змінам у відповідності до наказів та розпоряджень з організації служби. Також з урахуванням погодних умов особовий склад змінюється кожну 1-2 години для обігріву. У вільний від служби час військовослужбовці забезпечені належними побутовими умовами та мають можливість відпочити перед подальшим несенням служби», – запевнили у прес-службі внутрішніх військ.

Крім того, командування військ запевняє, що бійці також забезпечені форменим одягом належним чином і в повному обсязі у відповідності до норм і вимог.

«Особовий склад внутрішніх військ забезпечений три рази на добу гарячою їжею. Крім того, під час несення служби з охорони громадського порядку військовослужбовці забезпеченні додатковим харчуванням згідно норм. Також у кожній військовій частині, що несе службу є групи медичного забезпечення, до складу яких входять медичні працівники, які надають особовому складу кваліфіковану допомогу у разі необхідності», – наголосили у прес-службі військ.

Напередодні в ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що бійці внутрішніх військ, які чергують у місцях проведення акцій змушені по багато годин поспіль стояти на холоді, і що їм забороняють відлучатися в туалет у цей час.
XS
SM
MD
LG