Доступність посилання

ТОП новини

У Первомайську на території ОВК заблокували опозиційних депутатів − ЗМІ


Олег Медуниця
Олег Медуниця
На території окружної виборчої комісії № 132 у Первомайську невідомі заблокували трьох народних депутатів від опозиції. Про це виданню «Українська правда» повідомив депутат фракції «Батьківщина» Олег Медуниця.

За його словами, він разом із депутатами-мажоритарниками від «Батьківщини» Ігорем Бриченком та Михайлом Апостолом отримали інформацію про те, що в готелі «Генеральская дача» за 300 метрів від ОВК перебуває близько 100 осіб «характерної зовнішності і спортивної статури», які планують влаштовувати провокації на виборах 15 грудня.

«Ми приїхали перевірити цю інформацію. Готель та ОВК знаходяться на огородженій території колишньої військової частини. Ми заїхали всередину і виявили, що виїхати вже не можемо − вони заблокували наш транспорт. Ми не знаємо, з якою метою», − додав Медуниця.

За його словами, близько 20 осіб перебувають поруч з ним, не представляються. Депутати подзвонили в міліцію, їм пообіцяли відправити на місце події опергрупу.

Раніше 14 грудня спостерігачі від ГО «Опора» повідомили про те, що поруч з будівлею ОВК було близько 100 людей, які приїхали на 4 великих автобусах і 2 мікроавтобусах.

15 грудня в 5 округах відбудуться довибори в парламент.
XS
SM
MD
LG