Доступність посилання

ТОП новини

Зурабов: засідання комісії «Україна-Росія» 17 грудня нормалізує політичну ситуацію


Михайло Зурабов, посол Росії в Україні
Михайло Зурабов, посол Росії в Україні
Заплановане на 17 грудня засідання українсько-російської міждержавної комісії під головуванням президентів двох країн буде кроком до нормалізації ситуації. Про це заявив посол Росії в Україні Михайло Зурабов.

За його словами, проведення засідання комісії «свідчить не тільки про відповідальне ставлення Росії до зв`язків з Україною, а й про значення двосторонніх відносин для нормалізації внутрішньополітичної ситуації в Україні».

Михайло Зурабов вважає справедливою заяву українського уряду про одержання економічної допомоги з боку ЄС, яка компенсувала б очікувані втрати від зміни структури товарообігу з країнами Митного союзу». На думку посла, Брюссель на сьогодні не поспішає з визначенням можливих розмірів допомоги для України.

Засідання українсько-російської міждержавної комісії під головуванням президентів Віктора Януковича і Володимира Путіна заплановане на 17 грудня в Москві.

Лідери опозиції неодноразово закликали активістів Євромайдану не розходитись щонайменше до 17 грудня, коли, як вони переконані, і вирішуватиметься доля подальшого зовнішньополітичного курсу України.
XS
SM
MD
LG