Доступність посилання

ТОП новини

Сенатор Маккейн на Євромайдані: Америка з вами


Сенатор Маккейн на Євромайдані: Америка з вами
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:06:15 0:00

Сенатор Маккейн на Євромайдані: Америка з вами

Сенатор-республіканець Джон Маккейн, який прибув із візитом у Київ, під час свого виступу на майдані Незалежності заявив про підтримку Євромайдану.

«Ваш мирний протест надихає, ваша країна надихає весь світ. Це суверенне право України – самій вирішувати свою долю, вільно і незалежно. Доля, яку ви шукаєте, – у Європі. Україна зробить Європу кращою – так само, як і Європа зробить кращою Україну», – зазначив він.

«Я кажу сьогодні всім українцям: Америка з вами», – додав сенатор Маккейн.

Американський політик зокрема звернувся до присутніх на мітингу ветеранів Афганістану і подякував їм «за службу у часи війни і теперішню миротворчу місію».

Джон Маккейн також звернувся до міліції: «Ми поважаємо вашу службу і ваш патріотизм, але я нагадую, що ви повинні завжди пам’ятати про свій основний обов’язок – захищати своїх співгромадян».

«Народе України, це – ваш час. Ваш, не когось іншого. Це стосується майбутнього, на яке ви заслуговуєте, – майбутнього у Європі, мирного, у добрих відносинах з усіма сусідами. Вільний світ із вами, Америка з вами, я з вами», – наголосив американський сенатор.
XS
SM
MD
LG