Доступність посилання

ТОП новини

Із Сімферополя на «антимайдан» відправили близько тисячі активістів


З Сімферополя відправили на «антимайдан» прихильників Партії регіонів

З Сімферополя до Києва для участі у мітингу на підтримку президента і його курсу приїхало близько тисячі осіб. Про це Радіо Свобода повідомив віце-спікер кримського парламенту Григорій Іоффе.

На центральному майдані Сімферополя зранку провели мітинг «Збережемо Україну!», організований кримською організацією Партії регіонів. Акція проходила під гаслами «Ні «помаранчевому» перевороту!», «Ні фашизму!», «Ні іноземному втручанню!».

На мітингу виступив віце-спікер кримського парламенту Григорій Іоффе, який заявив про нацистську загрозу з боку опозиціонерів, і віце-прем'єр уряду автономії Рустам Теміргалієв, який зазначив, що кримчани продовжують працювати, коли на Майдані зібралися «нероби» із Західної України.

Після мітингу його учасники завантажилися в припарковані автобусі і в супроводі автомобілів ДАІ поїхали на залізничний вокзал, де пересіли у вагони додаткового поїзда до Києва.

Напередодні прес-служба кримської організації Партії регіонів повідомила, що на вихідні на підтримку «антимайдану» до Києва виїхало близько 5 тисяч прихильників партії. В прес-службі також повідомили, що у понеділок і вівторок планується відправити ще по тисячі прихильників Партії регіонів.

Учасники «антимайдану» і мітингу на підтримку курсу президента Віктора Януковича у неділю зібралися в Маріїнському парку, хоча раніше їхні акції були анонсовані на Європейській площі. Організатори вирішили перенести місце проведення задля, як вони пояснили, уникнення конфронтації між мітингувальниками з різних таборів.
XS
SM
MD
LG