Доступність посилання

ТОП новини

Під стінами ОВК №197 в Каневі стоять два автобуси з «тітушками» – опозиція


Молодики спортивної статури під ОВК номер 223 у Києві, вибори 2012 року
Молодики спортивної статури під ОВК номер 223 у Києві, вибори 2012 року
В місті Канів Черкаської області біля приміщення окружної виборчої комісії №197 стоять два автобуси з хлопцями спортивної статури.
Як повідомили кореспонденту УНІАН в обласній організації КВУ, зараз під стінами приміщення окружної виборчої комісії №197 проходить пікет «За чесні вибори». Його учасники – близько 30 молодих хлопців спортивної статури. Вони тримають плакати «Ні – фальсифікаціям!» та «Ми – за чесні вибори!». Вони уникають спілкування із представниками ЗМІ і ховають обличчя.

За інформацією штабу Об’єднаної опозиції Черкащини, автобус з 40 молодиками спортивної статури курсує вулицями Канева. На запитання, що вони тут роблять, відповідають: «Ми за чесні вибори і їдемо блокувати можливі порушення на ОВК №197». В Об’єднаній опозиції припускають, що головним завданням канівських «тітушок» є штурм ОВК.

Опозиція вже скликає прихильників під ОВК №197 на захист свого вибору, оскільки вважають, що влада задіяла силовий сценарій зриву повторних виборів, де за умов чесної конкуренції давно переміг би опозиційний кандидат.
Міліція взяла під охорону приміщення ОВК. Крім того, як повідомляють в штабі Об’єднаної опозиції Черкащини, голова облдержадміністрації Сергій Тулуб та перший заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов перебувають у Канівській міськраді.
XS
SM
MD
LG