Доступність посилання

ТОП новини

Янукович сподівається, що газові питання з Росією будуть врегульовані на взаємовигідних умовах


Президент України Віктор Янукович сподівається, що газові питання з Росією будуть врегульовані на взаємовигідних умовах. Про це він заявив на початку двосторонньої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у рамках проведення засідання міждержавної українсько-російської комісії.

Янукович відзначив, що на сьогоднішній день українська сторона розглядає пропозиції щодо врегулювання цін на газ, одержані від Росії.

«Сподіваюся, що та програма, яку запропонував «Газпром» Україні, і «Нафтогаз» зі свого боку бачить також свої можливості. Я думаю, що ми з вами не перешкоджатимемо їх домовленостям, і ми відрегулюємо ці питання на принципах взаємної вигоди», – сказав Янукович.

Також президент України Віктор Янукович зазначив, що сьогоднішня зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним є стратегічною для розвитку двосторонніх торговельно-економічних відносин.

«Наша сьогоднішня зустріч, враховуючи обсяги тих рішень, які підготовлено, особливо в питаннях двосторонньої торгівлі, є певною мірою стратегічною. Тому ми не повинні зупинятися на цьому і далі розвивати наше стратегічне партнерство», – сказав Янукович.

17 грудня в Москві під головуванням президента України Віктора Януковича і президента Росії Володимира Путіна відбудеться шосте засідання українсько-російської міждержавної комісії. 16 грудня на брифінгу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що під час переговорів у Москві планується підписання протоколу між російським монополістом «Газпром» і Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» із приводу ціни на газ.
XS
SM
MD
LG