Доступність посилання

ТОП новини

Спікер Рибак попросив депутатів не розходитися з парламенту


Володимир Рибак
Володимир Рибак
Голова Верховної Ради Володимир Рибак запропонував народним депутатам залишатися в сесійній залі парламенту, доки не завершаться консультації.

«Тривають переговори дуже непрості. Я думаю, найближчим часом ми знайдемо взаєморозуміння. Я дуже прошу залишатися всіх у сесійній залі», – сказав Рибак.

За його словами, на консультації піде година-півтори.

О 14:00, коли було заплановане продовження роботи Верховної Ради після оголошеної вранці перерви, ніхто з керівництва парламенту не вийшов у президію. Рибак з’явився в президії і повідомив причини продовження перерви тільки о 16:10.

Спікер сьогодні вранці відкрив засідання, запросив керівників фракцій на консультації до свого кабінету, пообіцявши, що о 14:00 засідання продовжиться. На ранковому засіданні парламенту зареєструвалися 248 народних депутатів.

Згодом лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що проект закону про державний бюджет на 2014 рік сьогодні не розглядатиметься. «Сьогодні на засіданні в Рибака (спікера парламенту – ред.) дійшли згоди, що сьогодні закон про державний бюджет не голосуватиметься», – повідомив Яценюк.

Парламентарі планували розглянути сьогодні проект державного бюджету на 2014 рік.
XS
SM
MD
LG