Доступність посилання

ТОП новини

Повалені ліхтарі, поламані лавки, розбиті урни – «антимайдан» закінчився


Десятки комунальників прибирають парк після «антимайдану»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:01 0:00
Десятки комунальників зі спецтехнікою прибирають Маріїнський парк. Мітинг на підтримку президента закінчився 22 грудня, під стінами Верховної Ради залишається лише намет штабу. Окрім сміття і багна, в парку багато пошкоджених лавок і урн для сміття.

«Найкращий парк був. А тепер подивіться, яке неподобство. Мабуть, уже не наведуть тут лад. Все затоптано, забруднено. Погано», – скаржиться киянка Людмила.

За словами коменданта наметового містечка регіоналів Олександра Зінченка, у Києві залишились волонтери, які допоможуть прибирати парк. Також обіцяє, що організатори мітингу відшкодують гроші за пошкоджене майно.

«Лавки зламала опозиція. Вони їх стягували на барикади біля Будинку офіцерів. А те, що зараз пошкоджено, то ми будемо дивитись, переписувати і лагодити якимось чином», – заявив Зінченко

Мітинг під стінами Верховної Ради тривав 20 днів. За інформацією коменданта, тут стояли 64 намети, а на ніч зазвичай залишались чотири тисячі мітингувальників.

Наймасовішою була акція на Європейській площі. Тоді організатори заявляли, що підтримати уряд і президента у Київ приїхали 200 тисяч прихильників Партії регіонів.
XS
SM
MD
LG