Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську журналіст й громадський активіст заявляє про побиття


У Дніпропетровську невідомі побили журналіста газети «Зоря» та активіста громадського руху «ЗОВ» («Закон один для всіх») В’ячеслава Поїздника. Про це сьогодні заявив сам Поїздник.

Як повідомив журналіст, інцидент стався під час фіксації ним на відео дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Набережній Заводській: там у неділю ввечері автомобіль Lexus протаранив автобус «Лоцман». Постраждали пасажири позашляховика.

За словами Поїздника, троє невідомих, як він вважає, друзі винуватця пригоди, стали перешкоджати йому в роботі й спробували відібрати фотоапарат. Журналіст каже, що представився і показав редакційне посвідчення, однак це не допомогло: його повалили на землю і стали бити ногами.

Як зазначив Поїздник, на місце події викликали наряд патрульно-постової служби й слідчо-оперативна група. Він також подав заяву про перешкоджання журналістській діяльності до Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровська.

На сайті свого громадського об’єднання Поїздник виклав відео інциденту. Він стверджує: правоохоронці могли затримати нападників, бо вони все ще перебували на місці ДТП, однак не зробили цього.

Водночас в обласному управлінні міліції Радіо Свобода зазначили, що наразі не мають в своєму розпорядженні інформації про цей інцидент і нададуть коментарі завтра.

Громадський рух «ЗОВ» у Дніпропетровську займається захистом прав водіїв та намагається запобігти випадкам корупції на дорогах.
XS
SM
MD
LG