Доступність посилання

ТОП новини

Міліція шукає постраждалих і свідків нападу на дніпропетровський Євромайдан через інтернет


Міліція шукає постраждалих і свідків нападу на дніпропетровський Євромайдан, скоєний місяць тому, через інтернет. Про це повідомили в Головному управлінні внутрішніх справ в Дніпропетровській області.

Очевидців нападу на мирну акцію та постраждалих шукає Бабушкінський райвідділ міліції в місті.

Як йдеться у розміщеному на офіційному сайті обласного управління міліції повідомленні, районний відділ «звертається з проханням до осіб, які перебували 25 листопада на Європейській площі в Дніпропетровську, де проходила акція «За євроінтеграцію», і були очевидцями скоєного злочину чи постраждалими від скоєного злочину» звертатись до райвідділку.

Тим часом, активісти дніпропетровського Євромайдану стверджують, що провели власне розслідування і за фотографіями з’ясували особи нападників. За словами координатора Євромайдану Віктора Романенка, це спортсмени – боксери і борці, які тренуються в клубах міста. Він повідомив, що матеріали, які можуть служити доказами цього, до міліції передали ще два тижні тому.

Вночі 25 листопада невідомі люди спортивної статури розтрощили наметове містечко на Євромайдані в Дніпропетровську. За фактом хуліганства міліція відкрила кримінальне провадження.

За даними міліції, на Європейській площі стався конфлікт між мітингувальниками і групою молодих людей з 10-15 осіб, був пошкоджений намет зі звукопідсилювальною апаратурою, отримав тілесні ушкодження координатор акції Віктор Романенко.

Водночас активісти Євромайдану стверджують, що нападників було близько 40 осіб, постраждало шестеро мітингувальників, а міліція, яка чергувала на площі, в момент нападу «десь зникла».
XS
SM
MD
LG