Доступність посилання

ТОП новини

Кернес бачить провокацію в нападі на євромайданівця


Геннадій Кернес
Геннадій Кернес
Харківський міський голова Геннадій Кернес заявляє, що влада не причетна до нападу на активіста Євромайдану Дмитра Пилипця.

«Ви говорите про Пилипця? Скажіть, будь ласка, а чи не працює Пилипець патологоанатомом у морзі? І чого це ви вважаєте, що цей напад скоєний владою? Чи ви вважаєте, що влада не розуміє і не дає оцінки тому, що будь-яка провокація буде спрямована проти влади, чи ви вважаєте тут усіх дурнями? Чому ви вважаєте, що ви самі не завдали Пилипцю ці, вибачте, хитромудрі поранення в зад?» – таким коментарем Кернес розпочав сесію міської ради.

Кернер висловив здивування тим, що «немає жодних інших серйозних поранень на тілі». Міський голова Харкова обурений тим, що замість того, щоб займатися своїм здоров’ям, Дмитро Пилипець почав викладати в інтернет фото і відео про напад на себе.

На зауваження опозиції про спланованість низки злочинних акцій проти активістів Євромайдану Кернес заявив: «А чи не ваших це рук справа? Можливо, ви так грілися біля вогнища?». Так Кернес прокоментував підпал двох машин, що перевозили речі євромайданівців.

Вчора ввечері громадський активіст Дмитро Пилипець заявив, що невідомі напали на нього і поранили ножем. У нього поранені стегна і п’ясть руки.
XS
SM
MD
LG