Доступність посилання

ТОП новини

Рада ВО «Майдан» організовує до Межигір’я лише автопробіг, а не ходу – Гарань


Під час вчорашнього пікету під МВС
Під час вчорашнього пікету під МВС
Рада Всеукраїнського об’єднання «Майдан» бере на себе відповідальність за проведення автопробігу до Межигір’я в неділю, 29 грудня. Вона також попереджає про можливість провокацій під час пішої ходи, до організації якої не причетна. Про це повідомив член ради об’єднання, професор НаУКМА Олексій Гарань.

«Рада ВО «Майдан» ухвалила рішення, що о 12-й годині в неділю на майдані Незалежності буде проведене віче, і по тому починається автопробіг, в якому участь беруть представники ради «Майдану» і які беруть відповідальність за те, щоб він був мирний», – заявив представник ради ВО «Майдан».

Він також повідомив, що без ради «Майдану» у Facebook було оголошено, що о 12-й годині відбудуться збори на Героїв Дніпра, а потім – піша хода на Межигір’я.

«Ми не знаємо, хто ці люди, які писали у Facebook. Цілком можливо, що все це щиро. Але треба бути свідомим, що у піших колонах можуть бути провокації. «Майдан» і політичні партії відповідають за автопробіг, за Автомайдан. Якщо ж під час пішої ходи можуть відбутися сутички, то це організувало не об’єднання «Майдан». Це провокація Банкової», – додав він.
XS
SM
MD
LG