Доступність посилання

ТОП новини

Справу побиття Чорновол навмисно політизують – Ярема


Керівництво МВС намагається політизувати справу Чорновол – Ярема
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:29 0:00
Народний депутат України від партії «Батьківщина» Віталій Ярема заявляє, що за вказівкою керівництва МВС справу Чорновол навмисно прив’язують до народних депутатів, щоб надати справі політичного відтінку.

«Хто з ким знайомий, хто десь колись разом відпочивав чи спілкувався – це ніякого стосунку до справи не має. Якщо Микола Княжицький чи Давид Жванія були присутні при побитті Чорновол – це інша справа, але якщо вони ніякого стосунку не мають, то до чого тут народні депутати», – зазначив політик.

Раніше у цій справі Ярему викликали на допит у Бориспільський райвідділ. Саме він першим отримав від батька Чорновол відеореєстратор із записом переслідування журналістки вночі перед побиттям. Сам політик на закиди щодо монтажу запевняє, що ніяких змін до відео не вносив. Також у міліції у зв’язку зі справою Чорновол уже побував Микола Княжицький.

У МВС закликали народних депутатів чи інших осіб, які мають відео з реєстратора з автомобіля Чорновол, надати це відео міліції.

На журналістку та громадську активістку Тетяну Чорновол в ніч з 24 на 25 грудня напали невідомі. Зараз вона в лікарні зі струсом мозку, переломом носа і численними гематомами.
XS
SM
MD
LG