Доступність посилання

ТОП новини

Один із затриманих зізнався у побитті Чорновол – МВС


Міністерство внутрішніх справ повідомляє, що п’ятий затриманий справі про напад на Тетяну Чорновол на допиті зізнався, що брав участь у побитті журналістки.

«Це 34-річний житель міста Дніпродзержинськ, Дніпропетровської області, який працював в охоронній структурі. За його словами, він приїхав до Києва купувати автомобіль «Порш Кайєн». Зі свідчень фігуранта випливає, що він особисто брав участь у побитті потерпілої», – йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті МВС.

У відомстві зазначають, що «слідством заплановане проведення одночасних допитів підозрюваних для того, щоб встановити повну картину того, що сталося».

Журналістку Тетяну Чорновол побили у ніч на 25 грудня. Сама вона пов’язала напад зі своєю професійною діяльністю. Чоловік постраждалої зазначив, що замовником нападу міг бути хтось із тих високо посадовців, які фігурували у журналістських розслідуваннях Чорновол.

У п’ятницю суд арештував на 2 місяці чотирьох підозрюваних у нападі на журналістку. Всі вони заявляють про непричетність до побиття, водночас один із фігурантів справи зізнався, що був присутній на місці події.
XS
SM
MD
LG